Er zijn een aantal methodes om een logo of tekst op textiel aan te brengen, elk met hun eigen voor- en nadelen.  Nova Fashion geeft vaak het advies om gebruik te maken van heat transfers. Deze blijven lang mooi en gaan niet ten koste van het draagcomfort  vanwege hun elasticiteit. Nova Fashion heeft een eigen machine die deze seal logo’s onder een temperatuur tussen de 140 en 200 graden op het textiel aanbrengt. Door deze hoge temperatuur is het mogelijk het kledingstuk normaal te wassen en te strijken, de temperatuur van een strijkijzer is immers een stuk lager.

Een andere methode is borduren. Een geborduurd logo is kostbaarder maar oogt in sommige gevallen “rijker”, vooral als het kledingstuk nieuw is. Het heeft wel het nadeel dat het niet altijd op ieder kledingstuk aan te brengen is.  Nova Fashion besteedt dit specialistische borduren van logo’s en teksten uit aan een professionele borduurbedrijf.

Een goedkopere methode van bedrukken is zeefdruk, waarbij een print in meerdere verschillende lagen inkt wordt aangebracht. Deze methode is goedkoper maar levert minder mooie resultaten op dan transfers. Alleen bij zeer grote aantallen te bedrukken promotionele T-shirts, polo’s of sweatshirts is dit een aantrekkelijke optie. Het nadeel is wel dat ieder kledingstuk na het wassen binnenstebuiten gestreken dient te worden, omdat het gevaar bestaat dat de verf van het logo aan het strijkijzer vast kan plakken.

Een vierde methode van verrijken is het aanbrengen van badges, waarbij voorgeborduurde badges op het kledingstuk genaaid worden. Ook dit is een bewerkelijke en tamelijk kostbare methode, maar indien gewenst kan ook deze vorm van het aanbrengen van een logo door Nova Fashion geleverd worden.