russell_workwear.jpg  845×222

Moderne werkkleding heeft veel werk te doen. Het moet omgaan met fysiek veeleisende werkomgevingen. Het moet uw medewerkers geven comfortabel te zijn en klaar voor de uitdagingen waarvoor zij staan. De producten van Russell werkkleding doen precies dat.

Het Russell Workwear assortiment omvat alle elementen van een reguliere werkplek uniform: t-shirts, polo’s, sweaters, fleeces, jassen, broeken en shorts. Ze komen in stijlen voor mannen en vrouwen, in een enorme keuze aan gecoördineerde kleuren en in een brede selectie van maten. Dus de serie is ideaal voor tal van bedrijven: fabrieken, magazijnen, bouwplaatsen, tuincentra, gemeentelijke diensten, hulpdiensten, ga maar door.

Pas één van de polo’s met een sweatshirt, jas en broek en je hebt een team dat uitstraalt wat het moet zijn. Kleine dingen kunnen een groot verschil maken als het gaat om de omgang met uw werk. En bij Russell begrijpen ze dat werkkleding dingen makkelijker moet maken, in plaats van in de weg te zitten.

De kledingstukken zijn voorzien van slimme details, zoals double-layer schouder panelen, verstevigde knopenlijsten en zijsplitten, YKK ritsen en veel praktische zakken (met inbegrip van een intern document zak in onze Heavy Duty Gilet, waarin A4 plannen passen zonder vouwen).