Kustom KitKustom Kit is een van Europa’s grootste leveranciers van hoogwaardige bedrijfs-, promotionele- en sportkleding.
Shirts, blouses, polo’s, T-stukken en fleece met tijdloze styling, zachte innovatieve stoffen en een keuze uit mooie kleuren zijn verkrijgbaar in een volledig assortiment van maten en coördinerende mogelijkheden voor mannen en vrouwen.

Naast Kustom Kit gemerkte kleding vallen er nog twee merken onder de Kustom Kit paraplu.

Gamegear is het sportmerk en zet een nieuwe maatstaf in prestaties, comfort en waarde in de teamkleding sector. De toevoeging van Cooltex prestaties actieve kleding en Formula Racing (motorsport geïnspireerd teamkleding) betekent dat het niet uitmaakt hoe divers je sport is, er is een Gamegear kledingstuk dat wacht om te worden gepersonaliseerd met uw clublogo.

Bargear is een verzameling van stijlvolle en functionele uniformen speciaal voor de horeca en de perfecte maat voor het personaliseren met café, restaurant of hotel logo’s.

De Kustom Kit, Gamegear en Bargear logo’s zijn uw garantie voor kwaliteit, blijvende prestaties en optimale waarde voor uw geld.