logo-karlowsky-fashion-4c50b7dd093116cHet merk Karlowsky kijkt terug op 120 jaar geschiedenis van het bedrijf, opgericht in 1892 in Magdeburg-Diesdorf. Sinds 1994 zet de onderneming vol in op horecakleding en kleding voor de voedselverwerkende industrie. Met doorzettingsvermogen en een vooruitziende blik slaagt het bedrijf zich te positioneren als een van de belangrijkste leveranciers van professionele mode.

In 2008 wordt Karlowsky GmbH & Co.KG omgedoopt tot Karlowsky Fashion GmbH. Het hoofdkantoor wordt verplaatst naar Hohendodeleben wat met zich meebrengt dat er een hogere opslagcapaciteit voor verdere expansie gerealiseerd wordt.

In 2010 ontwerpt Karlowsky een nieuwe collectie voor ontspanning en werk. Jonge, trendy, wild en rebels zijn de termen die passen bij het modelabel “Rock Chef”, die gezamenlijk werd ontwikkeld met de tv-kok Stefan Marquard. Het label zal in de komende jaren de trend van de professionele mode voor de nieuwe generatie vormen.

Karlowsky Mode betekent: Een uitstekende afwerking, deskundig advies en bewezen Karlowsky premium kwaliteit! Recht uit het hart van Midden-Duitsland bereiken de goederen binnen een zeer korte tijd de klant.